Kammerherre hjælper Venstres skatteekspert med at begrænse ytingsfriheden

Foto: Sønderborg Kommune

Venstrepolitikeren Peter Erik Hansen fra Sønderborg havde gennem mere end et år (gennem sin bestyrelsespost i Danmarks største regionale mediehus, JydskeVestkysten/Jysk Fynske Medier) eneret på at formidle sine synspunkter om Skansegården og dens ejer Charles Ginnerskov.

Derfor startede vi denne side for at give et modspil til den ensidige vurdering. Siden har Peter Erik Hansen gjort alt, hvad han kan for at få os stoppet. Blandt andet gennem adskillige politianmeldelser (for at omtale hans person negativt), begæring om tilhold, fogedforbud og meget andet.

Det moralske lavpunkt i den kampagne er dog hans gentagne direkte henvendelser til Charles Ginnerskovs arbejdsgiver, i øvrigt fra sin officielle Sønderborg Kommune mailadresse (hvilket jo burde gøre dem tilgængelige for alle borgere via aktindsigten). Den form for magtmisbrug har i 2021 været årsag til, at en markant folketingspolitiker måtte træde ud af sit parti.

Vi har fået fingre i korrespondancen, der afslører at Peter Erik Hansen, ved hjælp af en anden højt profileret sønderjysk erhvervsmand, forsøger at miskreditere Charles Ginnerskov, og presse dennes arbejdsgiver til at give CG mundkurv på. Heldigvis har CG en god arbejdsgiver, der tror på ytringsfriheden og ikke lægger under for den form for pression.

Anklager om misbrug

I de mange mails omgår Peter Erik Hansen mildt sagt sandheden lemfældigt. Han fortæller blandt andet, at CG bruger firmaets penge på at køre private kampagner og kommer med mange andre udokumenterede påstande. Samtidig henviser han til en aftale om våbenhvile, som CG aldrig har hørt tale om.

Lokalpolitikeren synes at glemme, at han, som bestyrelsesformand, er et forbillede for de 1000+ ansatte i Jysk Fynske Medier/JydskeVestkysten - en avis, der gerne vil fremstå som troværdig. 

Vi er ikke overraskede over, at Peter Erik Hansen er sunket så dybt på det etiske barometer, men vi har svært ved at se, hvilken motivationen der driver den anden erhvervsmand, som både har titel af kammerherre og har modtaget ridderkorset af Dannebrogordenen.

Se dokumentationen

Herunder kan du se dokumentation fra et lille udvalg af korrespondancen. De bedste bidder gemmer vi til en eventuel retssag.

Peter Erik Hansen: https://sites.google.com/.../mail-fra-peter-erik-hansen

"Kammerherrer og -damer skal skrive under på et såkaldt charge, hvor de lover at være Dronningen tro og lydig holde Grundloven og samvitighedsfuldt opfylde de pligter, som hans udnævnelse kræver af ham."

https://www.berlingske.dk/karriere/her-er-de-ni-erhvervsfolk-der-er-udnaevnt-til-kammerherrer-og-kammerdame

Husk at følge med på vores Facebook side, klik her!

faktaboks: Derfor skriver vi om Peter Erik Hansen

Venstrepolitikeren Peter Erik Hansen (PEH) fra Sønderborg startede, sammen med det regionale mediehus, JydskeVestkysten, konflikten om Skansegården og kampagnen mod ejendommens ejer, den lokale iværksætter Charles Ginnerskov (CG).  Det skete i form af mere end 50 angreb og negative omtaler på diverse medier (FB og JV). Først efter 1,5 års kampagne tog vi til genmæle og satte fokus på nogle af Venstrepolitikerens egne bedrifter.

Det fik Peter Erik Hansen til at bruge alle sine magtbeføjelser som politiker til at begrave CG i uberettigede anklager og trusler om sagsanlæg. Adskillige politianmeldelser, krav om tilhold (mod en mand han aldrig havde mødt), krav om fogedforbud, anklager gennem kommune, SKAT og andre offentlige myndigheder. Samtlige anklager er blevet frafaldet, men først efter at have aktiveret en stribe embedsfolk og jurister, der skal aflønnes henholdsvis af af det offentlige og af CG.

Peter Erik Hansen forsøger også at miskreditere CG gennem gentagne henvendelser direkte til dennes arbejdsgivere (en adfærd, der har kostet en anden og mere kendt politiker dyrt i 2021).

Samtidig har CG gennem det lokale erhvervsnetværk (Sønderborg Erhvervsklub) oplevet angreb fra PEHs erhvervsmæssige partnere. Primus motorer i den offensiv var disse tre erhvervsfolk:

Torben Lindvang, Auto Lindvang A/S – Brugtvogn & Volvo forhandler med 5 tvangsopløste eller konkurslukkede virksomheder bag sig (bl.a. lystyachten Shalimara - ejet sammen med Peter Erik Hansen).

Claus Ewers, der har arvet forretningen fra sin far. Han sidder i bestyrelsen for Brødr. Ewers A/S, og har også tvangsopløste virksomheder i bagagen. Sidder desuden i en del bestyrelser sammen med Peter Erik Hansen: eksempelvis et spændende landbrugseventyr i Ukraine.

Erik Damsgaard, der er direktør for OJ Electronics A/S og har en del konkurser bag sig.

Hele vejen i denne konflikt er Peter Erik Hansen blevet bakket op af Venstre, som i øvrigt i samarbejde med Anne Honoré Østergaard (V) bragte PEHs luftige anklager op for Skatteministeren.

Det ser ud til, at Peter Erik Hansen hverken bryder sig om ytringsfrihed eller lokale iværksættere. Det er grund nok til, at vi fortsætter med at fortælle. Derfor kan du læse om flere af Peter Erik Hansens kreative påfund, samt finde dokumentation for samme på:


https://www.facebook.com/DybbolBankeSkansegaarden

og

https://site.dybbolbanke.dk/