Bilag 6 - Hvor er den kommunale interesse

I dette svar til Vivi Muurholm påpeger advokat Jacob Fabritius de Tengnagel at: ”I den konkrete sag er interessen i det væsentligste motiveret af Peter Hansens individuelle interesse i, at han ikke ønsker at blive omtalt (kritisk) af min klient i forbindelse med sagen om Skansegården.

Omvendt findes der ikke at foreligge nogen kommunal interesse, der kan begrunde kommunens involvering.”

”Det rejser spørgsmålet om, hvordan kommunen forholder sig til de omkostninger, der vil være forbundet med at påberåbe sig sin ophavsret som ønsket af Peter Hansen (V), herunder ved anlæggelse af retssag?”

Derfor skal du betale!

Venstres nye byrådskandidat, Kjeld Stærk påpegede for nylig, i et debatindlæg i JydskeVestkysten, blandt andet at:

”Administrationsomkostningerne i Sønderborg Kommune hører til blandt landets højeste i forhold til kommunens størrelse.”

Kan det være en medvirkende årsag til omkostningerne, at Venstres egne byrådsmedlemmer bruger administrationen til private korstog? Eksempelvis den årelange kamp mod Skansegården?

I dokumentationen her viser vi, at Peter Erik Hansen var i stand til at aktivere hele Sønderborg kommunes administration og dyre eksterne jurister blot på en henvendelse om, at han var fornærmet over, at vi her på siden havde brugt et af Sønderborg Kommunes officielle pressefotos.

Sagen beskæftigede embedsmænd og jurister i mere end et halvt år, før Kommunen erkendte, at der ikke var nogen sag. Lige nu behandles den af ankestyrelsen, så taxameteret tæller stadig.

Administrationsomkostningerne og advokatomkostningerne er allerede løbet op i mange hundrede tusinde kroner - som du, som skatteborger, skal medfinansiere. Husk at takke Peter Erik Hansen og Venstre for det.

Der er hundredvis af bilag. Vi har håndplukket nogle af de mest interessante, som vi deler med dig den kommende tid.

Bilag 6 - Hvor er den kommunale interesse_.pdf