Bilag 5 - Trusler om fogedforbud

I dette bilag anmoder kommunens eksterne advokat Vivi Muurholm om at: ”enhver brug af billedet i den sammenhæng skulle ophøre, og at billederne straks skulle slette… Når det er sket, skal jeg anmode dig om skriftligt at bekræfte dette overfor undertegnede. Din tilbagevenden imødeses inden 7 dage, idet jeg ellers er instrueret om at indbringe sagen for Retten med krav om nedlæggelse af fogedforbud.”

Derfor skal du betale!

Venstres nye byrådskandidat, Kjeld Stærk påpegede for nylig, i et debatindlæg i JydskeVestkysten, blandt andet at:

”Administrationsomkostningerne i Sønderborg Kommune hører til blandt landets højeste i forhold til kommunens størrelse.”

Kan det være en medvirkende årsag til omkostningerne, at Venstres egne byrådsmedlemmer bruger administrationen til private korstog? Eksempelvis den årelange kamp mod Skansegården?

I dokumentationen her viser vi, at Peter Erik Hansen var i stand til at aktivere hele Sønderborg kommunes administration og dyre eksterne jurister blot på en henvendelse om, at han var fornærmet over, at vi her på siden havde brugt et af Sønderborg Kommunes officielle pressefotos.

Sagen beskæftigede embedsmænd og jurister i mere end et halvt år, før Kommunen erkendte, at der ikke var nogen sag. Lige nu behandles den af ankestyrelsen, så taxameteret tæller stadig.

Administrationsomkostningerne og advokatomkostningerne er allerede løbet op i mange hundrede tusinde kroner - som du, som skatteborger, skal medfinansiere. Husk at takke Peter Erik Hansen og Venstre for det.

Der er hundredvis af bilag. Vi har håndplukket nogle af de mest interessante, som vi deler med dig den kommende tid.

Bilag 5 - Trusler om fogedforbud_.pdf