Bilag 3 - Krav fra Peter Hansen

I dagens bilag kan du (via aktindsigten) følge korrespondancen om sagen mellem Kommunens medarbejdere og Peter Erik Hansen. Eksempelvis kan du se Kommunaldirektøren skrive følgende til sekretariatschefen for Byrådssekretariatet og Jura:

”Peter Hansen udbeder sig om følgende; - Må Charles Ginnerskov bruge det billede i sin kampagne? Altså har Sønderborg Kommune ophavsret på billedet? Hvis vi har ophavsret, så skal vi gøre det fornødne i forhold til et evt. misbrug.

Hvis vi ikke kan håndhæve ophavsretten, så ønsker Peter Hansen at få fjernet sit billede fra kommunens hjemmeside. Vil du tage sagen herfra, og så holde Peter Hansen løbende orienteret.”

Derfor skal du betale!

Venstres nye byrådskandidat, Kjeld Stærk påpegede for nylig, i et debatindlæg i JydskeVestkysten, blandt andet at:

”Administrationsomkostningerne i Sønderborg Kommune hører til blandt landets højeste i forhold til kommunens størrelse.”

Kan det være en medvirkende årsag til omkostningerne, at Venstres egne byrådsmedlemmer bruger administrationen til private korstog? Eksempelvis den årelange kamp mod Skansegården?

I dokumentationen her viser vi, at Peter Erik Hansen var i stand til at aktivere hele Sønderborg kommunes administration og dyre eksterne jurister blot på en henvendelse om, at han var fornærmet over, at vi her på siden havde brugt et af Sønderborg Kommunes officielle pressefotos.

Sagen beskæftigede embedsmænd og jurister i mere end et halvt år, før Kommunen erkendte, at der ikke var nogen sag. Lige nu behandles den af ankestyrelsen, så taxameteret tæller stadig.

Administrationsomkostningerne og advokatomkostningerne er allerede løbet op i mange hundrede tusinde kroner - som du, som skatteborger, skal medfinansiere. Husk at takke Peter Erik Hansen og Venstre for det.

Der er hundredvis af bilag. Vi har håndplukket nogle af de mest interessante, som vi deler med dig den kommende tid.

Bilag 3 - Krav fra Peter Hansen_.pdf