Venstre politiker ønsker ikke opmærksomhed omkring egne politiske udmeldinger

Ups. Vi har vist gjort en Venstrepolitiker en bjørnetjeneste. Da vi i sidste uge bragte artiklen: Fra bevarelse til bulldozerpolitik, indgik et Facebookopslag fra Thomas Worm Larsen (V) som en lille del af vores illustration. Vi syntes, at hans opslag formidlede glæde og begejstring hos et par lokale Venstrepolitikere - og på bedste vis understøttede artiklens indhold.

Vi mente virkelig, at vi hjalp Thomas Worm Larsen med at dele et politisk budskab. På daværende tidspunkt havde opslaget nemlig kun kun fået 3 delinger (1 af disse var fra ham selv og 1 fra Venstre). Billedet viser to glade Venstrepolitikere fra Sønderborg Byråd, der fejrede første spadestik til deres cykelstiprojekt. Det burde da nå en bredere skare.

Politikeren er dog ikke begejstret for videreformidlingen af hans offentlige opslag og ønsker økonomisk kompensation. Han skriver: "Du bedes oplyse mig hvor mange gange fotoet er delt, og til hvor mange det er kommet ud og derefter anvise en passende kompensation for brugen af mit foto.” Desuden truer han med et sagsanlæg.

Truslen fra byrådsmedlem Thomas Worm Larsen er sendt fra Sønderborg Kommunes mailadresse. Derfor bliver det naturligvis spændende at se, om Thomas selv skal betale advokatregningen - eller om han følger den strategi, som mentor Peter Hansen (V) allerede har vist; altså forsøger at tørre den af på Sønderborg Kommunes skatteborgere.

Så en venlig gestus om at hjælpe en lokal politiker med at booste hans eget politiske budskab til en lidt bredere skare end de sædvanlige rygklappere ender nu sikkert i retten. Det ser ud til at være et mønster: at Venstrepolitikere hellere vil begrave folk under advokater, end at forsvare eller i det mindste forklare deres egne politiske agendaer.

Derfor vil vi naturligvis være mere forsigtige med at vise fotos af glade Venstrepolitikere i fremtiden.

Men… vi må jo gerne dele Thomas’ eget opslag. Det kan du se lige her: