Venstre i arrogant parløb med den tredje statsmagt

Det er ubehageligt at komme op mod magtfulde politikere. Især hvis de har et stort statsstøttet mediehus i ryggen - og opfører sig som den 3. statsmagt. Trine Lindén prøvede en tur i den vridemaskine for tre år siden, da Venstre i Sønderborg havde hårdt brug for at svække en politisk modstander. Hun udtalte dengang:

"Således burde JydskeVestkysten have været ekstra opmærksom på, at der kunne ligge en politisk motiveret dagsorden bag de usande anklager, særligt i et valgår."

Kilden: Peter Hansen er også medlem af Jysk Fynske Mediers forretningsudvalg. Jysk Fynske Medier ejer JydskeVestkysten. Han fik sammen med sin partifælle uimodsagt og ukritisk mulighed for at fremsige usande postulater, der ikke blev efterprøvet."

Kampagnen mod Trine blev startet af Peter Hansen under kommunalvalgkampen i 2017. Den var løgn fra ende til anden. Alligevel er der intet, der har ændret sig siden, hvis man skal dømme efter de seneste måneders mediestorm.

Peter Hansen, Venstre og JydskeVestkysten opfører sig stadig lige arrogant og lægger dårligt skjul på deres tætte samarbejde. Er det valgkampen 2021, der allerede er skudt i gang? Hvis det er, ser det ud til, at Venstre med startskuddet har ramt sig selv i foden.