Thomas Kaad: Vred kommentar på artikel om Jørgen Mads Clausen

Hej Thomas Kaad!

Vi blev en smule forvirrede over din vrede kommentar på vores artikel om Jørgen Mads Clausen. Først og fremmest siger du, at vi skal skamme os. Hvorfor? Fordi vi har løftet en flig af sløret over det enevælde, der styrer både Sønderborg og Als?

Vi kan godt se, at du har mange gode grunde til at forsøge at få vores research til at virke utroværdig, men hvilken af dem er den reelle grund?

Er det fordi, du selv er fedtet ind i det magtfulde dynasti, som også ejer den virksomhed, som du er ansat i. Eller er det fordi, du har en fortid i Peter Hansens virksomhed Cormall Agro Holding?

Eller måske fordi Peter Hansen lagde hele Venstres byrådsgruppes tyngde på din side af vægtskålen, dengang du gerne ville nedrive et gammelt hus der lå i den bevarende lokalplan for Høruphav.

Du husker måske, at samme Peter Hansen og Venstre dengang brugte lige så stor energi på at forhindre, at den faldefærdige ejendom Skansegården kunne nedrives og genopbygges.

Der er sikkert mange andre grunde, men vi har ikke gravet så dybt… endnu.

Du råber fake news uden på nogen måde at komme ind på hvilken oplysning i vores artikel, som du mener ikke er solidt underbygget.

Fake news-stemplet blev populært under det amerikanske præsidentvalg i 2016, men historien har vist, at den person, der brugte ordet mest flittigt… selv var helt igennem utroværdig. Så du træder ind i nogle berømte fodspor.

Vi skammer os ikke over at have gravet en smule ned i det tæt sammenknyttede Sønderborgske magtvælde. Hvis blot én af vores oplysninger i det tunge kompendium omkring Jørgen Mads Clausens, Peter Hansens og vennekredsens bedrifter var udokumenterede, kan du nok regne ud, at både Clausen og JydskeVestkystens bestyrelsesformand, Peter Hansen ville sende både de dyreste jurister og de mest blodtørstige journalister efter os.

Det har de ikke gjort. Blandt andet fordi de ikke ønsker dokumentationen fremlagt i retten. Men vi tror godt, du er klar over det. Du ser jo ud til at være en del af inderkredsen.

Derfor sender vi dig gerne enhver form for dokumentation, som du måtte have brug for. Du skal bare være lidt mere præcis omkring dine ønsker.

Vi er ikke helt sikre på, hvem du mener, der er et korrupt fjols, der burde smides ud af byen.

Er det Jørgen Mads Clausen du mener? I givet fald, bliver din stol sikkert en smule varm i de kommende dage. Men vi kan måske have misforstået dig. Du udtrykker dig jo en smule infantilt og umodent.

Så kære Thomas, vi ville gerne have svaret dig mere personligt på din egen profil, men vi kan se, at du er kommet til at blokere os. Derfor dette opslag som en personlig service til dig.

Til dig, der læser denne artikel, og som måske kender til sagen – eller til Thomas: Lad os høre hvad du tænker.

Har Thomas ret i at korruption, dumhed og magtmisbrug er dagens orden i Sønderborg? - og at det er bedst, at der ikke bliver skrevet om det?

Skal vi bare lade magteliten bestemme hvilken udgave af virkeligheden, der bliver formidlet? Er du en af de mange, der ikke tør udtale sig om Sønderborgs reelle magthavere?

Hvis ikke, så smid gerne din mening i kommentarsporet på vores Facebook-side – eller på Thomas Kaads LinkedIn profil.

Hilsen alle os fra Skansegården