Peter Erik Hansens (V) kampagne mod Skansegården – 1

Skansegården bruger penge, for at blive hørt

Måske er der nogle af vores læsere, der har glemt, hvor lang og vedholdende en kampagne Peter Erik Hansen (V) kørte mod Skansegården, før vi tog til genmæle. Derfor hiver vi i den kommende tid en stribe af PEHs opslag fra Facebooksiden Politik i Sønderborg frem i lyset igen.

Politik i Sønderborg er, trods det lidt misvisende og bredtfavnende navn, Peter Erik Hansens side. Den er åben for alle, der ikke kritiserer Peter Erik Hansen eller Venstre. Hvis du er i tvivl om, at det er en personlig side, kan du bare læse beskrivelsen af siden.

Sjovt nok var mange af PEHs opslag på siden nøje afstemt med artikler i JV, trods det at både PEH og Mads Sandemann (chefredaktør på JV) nægter at avisens bestyrelsesformand har nogen indflydelse mediets redaktionelle emnevalg.

Peter Erik Hansen har siden slettet en stor del af disse opslag, som sikkert ikke understøttede den offerrolle han indtog, så snart vi svarede igen. Men… vi har gemt lidt af dem på lageret og kigger jævnligt på dem for at blive mindet om, hvorfor denne side er vigtig.

Set i relation til den dokumentation vi siden har fremlagt, virker nogle af de historiske opslag direkte underholdende. Når man ser Peter Erik Hansen skrive: ”Sønderborg er ikke Korsbæk og man kan ikke købe sig til politisk indflydelse” - er det svært at holde op med at grine :0)

Her er et par guldkorn fra debatten:

"Sønderborg er ikke Korsbæk og man kan ikke købe sig til politisk indflydelse."

Peter Erik Hansen (V)

"Jeg angriber ikke nogen, men har en holdning, som der vist ikke er nogen der i i tvivl om. Som politikere er vi jo valgt til at have en mening."

Peter Erik Hansen (V)

"Venstres byrådsgruppe mener i denne sag, at man skal bevare bygningen, da den er en del af kulturfortællingen på Dybbøl Banke og bevaringsværdig i følge SAVE.

Om CG har forbrudt sig mod lovgivning ved jeg intet om og har ingen mening om."

Peter Erik Hansen (V)