Erhvervsklubben Sønderborg 
Bilag 7 og 8
– Mangelfuldt referat

Erhvervsklubben Sønderborg

Bilag 7 og 8 - Mangelfuldt referat

I denne afsluttende dokumentation kan du se, at bestyrelsen i referatet aktivt har deltaget i at mørklægge de begivenheder, der fandt sted på generalforsamlingen.

Læs Claus Plums referat, der afviger så meget fra Charles Ginnerskovs oplevelse af aftenen - at man skulle tro, at de to mænd havde deltaget i forskellige arrangementer.

I øvrigt har hverken bestyrelsen i erhvervsklubben eller trioen bag initiativgruppen reageret på Charles Ginnerskovs opfordring til at offentliggøre de anklager, Torben Lindvang fremførte på generalforsamlingen. Charles Ginnerskov skrev:

”Det undrer mig ikke, at Lindvang og hans venner ikke ønskede at deres anklageskrift kom ud på tryk i referatet - men det er forbavsende, at klubbens bestyrelse har deltaget i det spil.

Derfor opfordrer jeg til, at Lindvangs anklager bør komme frem i lyset, så alle, der ikke var til stede, selv kan vurdere, hvad han anklager mig for.

Jeg står ved mine udtalelser - gør Torben Lindvang, Claus Ewers og Erik Damsgaard også det?”

Læs hele dokumentationen i bilagene.

Bilag 7 - Claus Plums referat

Bilag 8 - Charles Ginnerskovs oplevelse af aftenen

Peter Erik Hansen

Erhvervsklubben Sønderborg

Erhvervsklubben Sønderborg består af 55 medlemmer, som repræsenterer tunge private og offentlige virksomheder, der sikkert alle har en velformuleret politik omkring etik, moral og forholdet til ytringsfriheden.

Virksomheder som eksempelvis:

Danske Bank A/S, Sydbank A/S, Jyske Bank A/S, Danfoss A/S, Ramboll Group A/S, Broager Sparekasse, EY Danmark A/S, Larsen Strings A/S, Brdr. Ewers A/S, Danimex A/S, Eegholm A/S, Auto Lindvang A/S, OJ Electronics A/S, Home A/S, Swipbox International A/S, Advokathuset Muurholm og mange flere.

Desuden rummer klubben adskillige byrådsmedlemmer, et medlem der privat kommer sammen med Kongehuset og et folketingsmedlem (Ellen Trane Nørby (V)). Også Venstres nye kandidat til byrådet, Kjeld Stærk er medlem af erhvervsklubben.

Da partiet Venstre faktisk tilskrives en stor del af æren for, at vi har ytringsfrihed i Danmark, kan det undre, at ingen af de to Venstrepolitikere har ytret nogle input til debatten.

Initiativgruppen, der er ansvarlig for konflikten i Erhvervsklubben, udgøres af Claus Ewers, Torben Lindvang og Erik Damsgaard (OJ Electronics A/S).

Stor tak til dem for at skabe fokus på de nye tendenser i det, der engang var en klub med fokus på samarbejde, positiv synergi og vækst i Sønderborg.

Bag lukkede døre

Et kig i bakspejlet synes at indikere en mere tillukket stil i Erhvervsklubben Sønderborg. Under den forrige kommunalvalgkamp i 2017 var klubbens vælgermøde et åbent arrangement. I 2021 er det et lukket arrangement med inviterede gæster, tilmelding og en diskussion, der styres ud fra nogen i forvejen fastlagte emner.

Strategierne for Sønderborg Kommune kan fokuseres | SønderborgNYT (sonderborgnyt.dk) 

(Opslaget har tidligere været bragt på vores Facebook side)