Erhvervsklubben Sønderborg
Bilag 6
- Åbent brev til alle medlemmer

Erhvervsklubben Sønderborg

Bilag 6 - Åbent brev til alle medlemmer

Som du kan se i denne dokumentation, er det svært efterfølgende at påstå, at man ikke var klar over hvilket spil, man var en del af.

Læs Charles Ginnerskovs åbne brev til bestyrelsen og til alle medlemmer af erhvervsklubben. Brevet blev udsendt umiddelbart før generalforsamlingen den 31. maj 2021. Her anmoder CG blandt andet hver enkelt medlem om at reflektere over følgende spørgsmål:

”Er Sønderborg Erhvervsklub ved at blive omdannet til en politisk klub? Ønsker om hemmelige afstemninger og hemmeligholdelse af hvem, der står bag forslaget om en vedtægtsændring - skal det være en del af Sønderborg Erhvervsklub fremadrettet?”

Læs hele dokumentationen i bilaget

Peter Erik Hansen

Erhvervsklubben Sønderborg

Erhvervsklubben Sønderborg består af 55 medlemmer, som repræsenterer tunge private og offentlige virksomheder, der sikkert alle har en velformuleret politik omkring etik, moral og forholdet til ytringsfriheden.

Virksomheder som eksempelvis:

Danske Bank A/S, Sydbank A/S, Jyske Bank A/S, Danfoss A/S, Ramboll Group A/S, Broager Sparekasse, EY Danmark A/S, Larsen Strings A/S, Brdr. Ewers A/S, Danimex A/S, Eegholm A/S, Auto Lindvang A/S, OJ Electronics A/S, Home A/S, Swipbox International A/S, Advokathuset Muurholm og mange flere.

Desuden rummer klubben adskillige byrådsmedlemmer, et medlem der privat kommer sammen med Kongehuset og et folketingsmedlem (Ellen Trane Nørby (V)). Også Venstres nye kandidat til byrådet, Kjeld Stærk er medlem af erhvervsklubben. Da partiet Venstre faktisk tilskrives en stor del af æren for, at vi har ytringsfrihed i Danmark, kan det undre, at ingen af de to Venstrepolitikere har ytret nogle input til debatten.

Initiativgruppen, der er ansvarlig for konflikten i Erhvervsklubben, udgøres af Claus Ewers, Torben Lindvang og Erik Damsgaard (OJ Electronics A/S).

Stor tak til dem for at skabe fokus på de nye tendenser i det, der engang var en klub med fokus på samarbejde, positiv synergi og vækst i Sønderborg.


Bag lukkede døre

Et kig i bakspejlet synes at indikere en mere tillukket stil i Erhvervsklubben Sønderborg. Under den forrige kommunalvalgkamp i 2017 var klubbens vælgermøde et åbent arrangement. I 2021 er det et lukket arrangement med inviterede gæster, tilmelding og en diskussion, der styres ud fra nogen i forvejen fastlagte emner.

Erhvervsfolk krydsede klinger med politikerne | SønderborgNYT (sonderborgnyt.dk) 

(Opslaget har tidligere været bragt på vores Facebook side)