Bilag 8 - Daniel Staugaard (V) og Thomas Worm (V) føler sig også krænkede

I dette bilag vokser sagen pludselig, da yderligere to Venstrepolitikere indgiver klager. Advokathuset Muurholm ApS skriver: ”I forbindelse med nærværende sags behandling er kommunen tillige blevet opmærksom på, at din klient henholdsvis den 7. december 2020 og den 11. december 2020 har anvendt to nye portrætter af byrådsmedlemmet Daniel Staugaard og byrådsmedlem Thomas Worm.

Begge portrætter er omfattet af Sønderborg Kommunes ophavsret, og jeg skal indskærpe Sønderborg Kommunes ophavsret til disse to portrætter på lige fod med anvendelsen af portrættet af Peter Hansen. Jeg skal anmode dig om at bekræfte straks billederne er slettet.”

Derfor skal du betale!

Venstres nye byrådskandidat, Kjeld Stærk påpegede for nylig, i et debatindlæg i JydskeVestkysten, blandt andet at:

”Administrationsomkostningerne i Sønderborg Kommune hører til blandt landets højeste i forhold til kommunens størrelse.”

Kan det være en medvirkende årsag til omkostningerne, at Venstres egne byrådsmedlemmer bruger administrationen til private korstog? Eksempelvis den årelange kamp mod Skansegården?

I dokumentationen her viser vi, at Peter Erik Hansen var i stand til at aktivere hele Sønderborg kommunes administration og dyre eksterne jurister blot på en henvendelse om, at han var fornærmet over, at vi her på siden havde brugt et af Sønderborg Kommunes officielle pressefotos.

Sagen beskæftigede embedsmænd og jurister i mere end et halvt år, før Kommunen erkendte, at der ikke var nogen sag. Lige nu behandles den af ankestyrelsen, så taxameteret tæller stadig.

Administrationsomkostningerne og advokatomkostningerne er allerede løbet op i mange hundrede tusinde kroner - som du, som skatteborger, skal medfinansiere. Husk at takke Peter Erik Hansen og Venstre for det.

Der er hundredvis af bilag. Vi har håndplukket nogle af de mest interessante, som vi deler med dig den kommende tid.

Bilag 8 - Daniel Staugaard (V) og Thomas Worm (V) føler sig også krænkede_.pdf