Bilag 13 - Sønderborg Kommune giver denne omgang

Et par udsagn fra dagens aktindsigt. På spørgsmålet om, hvem der skal betale for administrations- og advokatomkostningerne i denne sag (der reelt viste sig ikke at være en sag), svarer kommunen:

”Da det er Sønderborg Kommunes ophavsret, der er blevet krænket, og derfor også Sønderborg Kommune, der har anmodet om advokatbistand er det naturligvis også Sønderborg Kommune, der har afholdt udgiften hertil. Sønderborg Kommune ses ikke at have hjemmel til at opkræve denne udgift ved andre personer, juridisk som fysiske.”

Kommunen generøsitet omfatter desværre ikke Charles Ginnerskovs omkostninger. Han har selv måttet betale sine advokater for deres indsats. Peter Erik Hansen holder sig endnu engang helt skadesløs.

Derfor skal du betale!

Venstres nye byrådskandidat, @Kjeld Stærk påpegede for nylig, i et debatindlæg i JydskeVestkysten, blandt andet at:

”Administrationsomkostningerne i Sønderborg Kommune hører til blandt landets højeste i forhold til kommunens størrelse.”

Kan det være en medvirkende årsag til omkostningerne, at Venstres egne byrådsmedlemmer bruger administrationen til private korstog? Eksempelvis den årelange kamp mod Skansegården?

I dokumentationen her viser vi, at Peter Erik Hansen var i stand til at aktivere hele Sønderborg kommunes administration og dyre eksterne jurister blot på en henvendelse om, at han var fornærmet over, at vi her på siden havde brugt et af Sønderborg Kommunes officielle pressefotos.

Sagen beskæftigede embedsmænd og jurister i mere end et halvt år, før Kommunen erkendte, at der ikke var nogen sag. Lige nu behandles den af ankestyrelsen, så taxameteret tæller stadig.

Administrationsomkostningerne og advokatomkostningerne er allerede løbet op i mange hundrede tusinde kroner - som du, som skatteborger, skal medfinansiere. Husk at takke Peter Erik Hansen og Venstre for det.

Der er hundredvis af bilag. Vi har håndplukket nogle af de mest interessante, som vi deler med dig den kommende tid.

Bilag 13 - Sønderborg Kommune giver denne omgang_.pdf